Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak z Gdańska,,jestem otwarty,,nie pan,jeszcze trochę dystansu do zycia zostało :)). Musimy próg przekroczyć ,coś ponad dwa miliony akcji,,brałem udział w kilku walnych,,dawaliśmy pełnomocnictwa,ksera czy też skany dokumentów i ilość akcji jakie dany akcjonariusz posiada i myślę ze z prawnikiem zeby zadał pytania podobny scenariusz,,myślę ze jak do 5 czy tez 10 grudnia jak nie puszcza komunikatu to trzeba działać ,,zbierzemy się bez problemu z akcjami,,prawie dwa miliony się zebrały jak był klub9'99 czy jakoś tak ,,mam nadzieje ze ta osoba miaka czyste intencje ,,mi to wyglądało na akcje ing,,i po to to było zeby ktoś miak na tacy ilość akcji i zlecenia,,zeby wiedzieć jak kręcić kursem ,,,pozdr