Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja nie twierdze ze się na forexie nie da, tylko chodzilo mi o alternatywna formę inwestycji przeciw $. Co do fx to jak pisalem - akcja z snb mnie przerazila i tyle. Od tamtego czasu przenioslem się na demo bo FX to takie moje hobby + dobra edukacja AT. A kasa poszla na akcje. Wiem ze niektórzy brokerzy chociaż zerowali depozyty (oanda, XM?). Nie chce jednak się bawić w zagranicznego broka. Może kiedys wrócę a na razie tylko demo. Pozdro i powodzenia w inwestycjach