Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Bax podzielam opinie moich poprzedników. Twoimi komentarzami kieruję się już od pół roku. Zawsze postępuję w zasadzie w zgodzie z sygnalami kupna- sprzedazy $, które podajesz. Od lipca handlując w realu zarobiłem parę groszy i jestem bardzo zadowolony. Walutę kupuję w kantorach stacjonarnych oraz na platformie BZWBK. Moim zdaniem BZWBK daje lepsze kursy niż Alior i inne kantory internetowe ale przede wszystkim jest gwarancja BFG/ tak jak i w Aliorze, w kantorach internetowych chyba nie ma/. Sama wymiana tez jest prosta. Zaznaczasz czy chcesz kupic czy sprzedać a sytem automatycznie rozlicza transakcję/ w ciagu kliku sekund/. Mam umowę z BZWBK. Handluję po ok. 1gr. od cen foreksowych podawanych na bankier.pl.
Bax wielkie dzięki za Twoje porady . Piszę Twoje z duzej litery bo mam wielki szacun dla Ciebie. ?nie przejmuj się głupolami tylko tak dalej doradzaj.