Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No to ja mam taka skromną prośbe do kolegi. Na czym mozna zarobić?, Bo na to pytanie odpowiedzi nie dajesz hehe. Tylko węszysz wszędzie spisek :). Oczywiście moje zyski wcześniejsze z GPW za poprzednie lata to mirage :). Handlowałem kontraktami na W20. O zgrozo. A kolega to spreparował na potrzeby spisku Saldo rejestru konta. Zaczyna być irracjonalnie hehe.
Szczegóły techniczne mam głeboko gdzieś, jak to się zapisuje, gdzie itd. Liczy się efekt końcowy. Żeby było śmieszne to główny argument że sie nie da to swierdzenie kolegi "bo mi się nie udało". Może więcej pokory kolego. Nie nadajesz się do tego po prostu. Co do linka który podałem, to nie mam nic wspólnego z ta firmą. Ale to pewnie tez spisek hehe. Przypominasz mi pewnego polityka co ma Antonii na imię i on tez wszedzie widzi spisek:).