kurdefw20

Panie Emerycie, urodziłem się, gdy Polska była już krajem niekomunistycznym, więc niewiele mogę napisać o tym, co tam zarząd giełdy robił, a czego nie. Rozliczanie strat z 5 lat jest złe dla indywidualnych?

Mam pytanie takie praktyczne z notowań ciągłych kontraktów. Zauważyłem że jak na akcjach zmienią się najlepsze ceny kupna i sprzedaży, to automatycznie, nieomal natychmiast zmieniają się również najlepsze ceny kontraktów na tę spółkę. To muszą grać komputery, bo ludzie by tak szybko nie powystawiali/pozamieniali swoich zleceń.

Można tak robić? Ja też mógłbym sobie zrobić system, który zmieniałby moje zlecenia kupna sprzedaży w zależności od ofert kupna sprzedaży akcji?

miro. i artimar gracie coś? W tym tygodniu bardzo mały ruch na forum mamy. Chyba wszyscy piją po wyborach.

W poniedziałek byłem w sklepie i jakiś pan przede mną się zapytał -"czy jest setka wódki (podał nazwę)?" Pani powiedziała, że nie ma, całą sprzedali, po czym pan odparł -"Nie dziwię się, wczoraj (niedziela wyborcza) na pewno było dużo ich potrzebnych."

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.