Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A prawda jest taka ze trzeba być takim samym h... Co forex . Bo forex to jest to samo jak życie masz miękkie serce to musisz mieć twarda dupę . Tutaj to samo trzeba sie poprostu nauczyć być Bezwzględnym h... Z wielkimi jajami . Mi jak pieniądze zabrali tutaj na forum było pare osób ktore mi chciało pomoc ale jak ktoś sie juz określił odezwał sie jakiś imbecyl z tms ze prawnie cos tam nie mogą mi pomoc skur.. I niestety muszę sobie tez sam radzić a póki co nikt nie chce mi pomoc bo oszukali mnie knf napisał mi ze oni nic do tego nie maja inni sie odwrócili także widzisz jak to jest