Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
jak was czytam tutaj, te wasze jęki i ze kurs nie taki, ze zle sie zarzadza bo daje akcje po 1zl, to mi sie slabo robi :D
skoro tutaj jak peter napisal taka porazka :D to sprzedajcie papier i idzcie na bardziej perspektywiczne spolki :D:D:D:D
ale ciezko bedzie cos lepszego znalesc, spolka w MEGA SILNYM dlugoterminowym trendzie wzrostowym od 2012 roku :D rosnie elegancko i rok po roku slucham i widze jak narzekaja i porazka nazywaja DUO :D gdy trwa korekta, gdy nie rosnie, nerwy wam puszczaja, oddajecie w dolku (jak moj znajomy stad ktory kupowal po 1,8 i oddal po 1,7 :D tuz tuz tuz przed wielkim BUUUUM na 2,4 ktore bylo, namawialem zeby nie oddawal, oddal do dzis zaluje) pozniej plakali wszyscy jak byla korekta w okolicahc 2zl a teraz z 3,8 zjechalo do 3 i znowu armia jęczycieli :D heheheh
oddajcie oddajcie :D
a ja sobie nie oddam :D bo TAKIEJ spolki na GPW ktora mi daje pewnosc ze nie strace i od 2012 roku z 80gr dojechalem na niej do 3,8 i niedlugo przekrocze 4zl :D nie znam drugiej ;)
jeszcze z 2-3 lata i z samych dywidend zwroci mi sie koszt zakupu akcji a wtedy, czysciutki pachnacy zysk ;)
a teraz dla tych co jęczą i narzekają, niech spojrzą na ten wykres http://stooq.pl/q/?s=duo&c=3y&t=c&a=lg&b=1 i się walną w swoje puste łby, a jak to nie pomoże i nic się nie zaświeci :D niech oddaja akcje i idą gdzie indziej ;)