Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Z braku informacji z oficjalnych źródeł ja obserwuję regularnie aukcję na Allegro. Powiem tak, jakby założyć że jest korelacja pomiędzy ruchem na Allegro oraz innymi źródłami dystrybucji to jest bardzo dobrze a na pewno lepiej niż kiedykolwiek.
Jestem przekonany że spadek obrotów w ostatnim kwartale to wyczyszczenie handlu na "odwróconym Vacie".
Oczywiście to dotyczy obrotów a nie zysku ale patrząc na wycenę myślę że odrywa się coraz bardziej od rzeczywistości.
Ja będę dokupował przy każdej okazji bo najlepsze dopiero przed nami.