~chłodnym_okiem

No i zgodnie z tym co pisałem pojawiło się dobre info i również zgodnie z tym co pisałem ktoś pozbywający się papiera z tego skorzystał od razu blokując kurs na 49gr i wysypując papier co widać na poniższych zdjęciach. Nie przypadkowe są liczby akcji wystawionych po 49 gr z końcówką 657 - pokazuje to że są wystawione przez tego samego gracza:

link
link

Jednak jestem pozytywnie do tego nastawiony. Kiedyś ten co sypie - wysypie się ze wszystkiego i kurs poleci co najmniej na poziomy o których wcześniej pisałem. Do tego czasu każdy kto ma ochotę łatwo zarobić może skorzystać i wejść lub dokupić po promocyjnej cenie. Sam wczoraj zaryzykowałem i dokupiłem, a dzisiaj po informacjach i obserwowanym ruchu załadowałem za tyle ile mi się udało zgromadzić wolnych środków i skorzystałem z promocji od sypiącego :) Aż żal że akurat teraz kilka innych spółek jak Bioton, Polnord czy JWC w ostatnich dniach tak zwyżkuje, że żal mi sprzedawać akcji tych spółek. Ale jeśli tylko tam wzrosty osłabną zapewne zrealizuje zyski a za zarobiony kapitał tutaj dotankuje. O ile jeszcze zdążę, bo jak widać inni powoli też zauważają tą spółeczke :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.