Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jedynie czego Ja sie Obawiam w dalszym ciagu i nad czym pracuje np ARCHO w stagnacji był ok... ale jak juz np na daxie posciło 10640 o czym pisałem pozamiatało go !! i ja sie Własnie czegoś takiego obawiam że Kupie cośkiedys i zejdzie mi nagle 20-30 groszy a ja z tym zostane a nie bed mial depa na obrone .... to jest moj duzy problem bo co kupie i srzedam BOje sie ze pojdzie a ja jeszcze walcze z tym zamykaniem na malych stratach i tyle moze dlatego ze jeszcze tak wszystkiego nie wiem... heh ale cos moze kiedyś,, dorosne do zarabiania !! zmykam pograc w piłe pozdrawiam WAS :) gorąco wieczore rzuce okiem ale to juz z telefonu:) papa