Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No coz przykro to mowic, ale okazalo sie, ze nowe modele to g w zlotym papierku podobnie jak bylo z infinity, widac historia z axe lte niczego im nie podpowiedziala... mam tylko nadzieje, ze zamowili krotkie serie tych nowych sprzetow... . Wszystkie nowe modele o gorszej wydajnosci niz poprzednicy... bo procek jaki wybrali do Infinity II, Cube LTE i Artis (tak wszedzie ten sam) jest po prostu zenujaco slaby. No i 5 Mpix w Infinity II, w ogole po co tam 2 GB RAMu z takim prockiem (ktos kto wymyslal specyfikacje w ogole skonczyl jakies studia albo chociaz kurs podstaw logicznego myslenia)? No coz moje zakupy okazaly sie chyba jednak przewczesne... dam im szanse bo moze wiedza jak ten szrot upchnac i zaczna zarabiac krocie na upychaniu ludziom g, ale wiary w nich to mi mocno po ostatniej konferencji ubylo.