Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
jestem juz :)
mam nadzieje ze rozpoznales ze poprzedni wpis to nie ja tylko zakompleksiony i niedowartosciowany troll (IP), ktory musi gdzies odreagowac swoje straty
ale do rzeczy
max wzrostow sredni termin to 3.88-3.92 max 3.95 jak pisalam
teraz bylismy w konsoli 3.76-78 z ktorej poszla proba wyjscia up - na 3.81, jesli to nie zostanie przebite w gore to wracamy do konsoli (do 3.75), jesli pojdzie mocniejszy ruch w dol to wg mnie zasieg bedzie nizej niz 3,71, tzn jesli juz pojdziemy na 3.71 to zapominamy o wzrostach na sredni termin, raczej wtedy zmieniamy kierunek na spadkowy
teraz edek tkwi w trojkacie, jutro nie sadze zeby do payrollsow cos sie wyklarowalo odnosnie kierunku - moim zdaniem one moga (nie musza) wskazac kierunek