~lilka

widze kolego, ze temat obrotow tak cie podnieca, ze w tym uniesieniu tracisz kontakt z rzeczywistoscia i rownasz rynek glowny z rynkiem NC.... bez komentarza.
Napisz mi jeszcze, ze wszystkie te akcje biomaxa, ktore kupowane byly na poczatku roku po 15-20 gr na obrocie 500-700 tys zl dziennie przez kilka dni z rzedu, zostaly wywalone po 37 gr :D
Nie wiem, jakiej produkcji jest twoj kalkulator, ze ci sie te wolumeny pokrywaja, ale moze sprobuj zmienic mu juz baterie?
Normalnie drugi glupablo ;D

koles, ja naprawde ci wspolczuje ze tak sie podnieciles obrotami na fly.pl, ze straciles na nim caly majatek, ale nie mozesz mnie winic za swoje problemy z trzezwa ocena rzeczywistosci typu "bo fly.pl ma milionowe obroty, to caly NC ma miec takie same"

co do biomaxa: wczoraj cena na zamku 16 gr - obrot dzienny 78 tys zl, dzisiaj na zamku cena 15 gr - obrot dzienny 13 tys zl.
wole "porastac mchem" na biomaxie, gdzie AD zrobi swoje w swoim czasie gdy ciebie tu juz nie bedzie, niz tracic caly majatek na fly.pl tak jak tylko dlatego, ze tam sa obroty.....
zalosne

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.