~Sseba

Witam,

Jestem nowy w tym temacie i mam do was pare pytań.

1. Jezeli np. jakiś kraj z UE planuje zrobić wiele kilometrów autostrad i wykonawca(przykładowo z USA) będzie potrzebował na to wile milionów/miliardów euro.
(To co się dzieje wtedy z kursem Euro/Dolar ?)

3. Czy loty to inaczej też dzwignia ?

5. Czy kożystanie z dzwigni 1:1 jest wgl mozliwe ?
*Czy moge np. kupic 2 tys euro i trzymać je tak długo "nawet latami" do póki cena mi się spodoba ?
* Nie nie chodzi mi o strony typu amronet.pl

6. Pewnie wybiore jedno z 2 (XM lub mForex)
*XM ma wiele pozytywnych opini z tym ze nadal kożysta z systemu MM. Przekonuje mnie konto Micro
*mForex sam nie wiem co powiedziec, nie widzialem zadnych negatywnych opini. Przekonuje mnie bardzo system ECN

7. Da sie żyć z takiego forexu ?

8. Skąd najlepiej brać informacje na temat walut ?
*W sensie, zebym mógł się zorjętować o ewentaulnym spadku lub wzroscie waluty. 

ps. Pytan pojawi sie pewnie wiecej, bede aktualizował temat

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.