Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
I powiem ci Ze Tak słysze jak ktos na forexie 200k baksow zarobil w ciagu roku to dla mnie ;O to trzeba miec łeb tak patrzac duzo to jest 2000 tys a tu ktos szarpnął tyle dolcow to juz w ogole masakra .. nie wiem czy nie doroslem do zarabiania czy sie nie nadaje:P nowy rok zweryfikuje... przede wszystkim chce tak to umieć wszystko zeby nie trafić na takiego cudaka jak ... np ty trafiles ze ja kupie a to spadnie mi 1.5 zl... ja juz odczulem to na CHF ale tutaj udalo mi sie zarobic dosc sporo ale co z tego jak zabrali mi :(