Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To była improwizacja, ktoś zamieścił ciekawy wpis, zanim napisałem do Ciebie o opinię, kupiłem po 0,42 trochę, trzymałem prawie cały dzień, niewielka kwota, kilka tys, liczyłem sie z tym, że moge stracic, po Twoim wpisie, zeby odpuscic bylem pewien, wstawilem z komorki zlecenie sprzedazy z troche zaprorowa cena, przeszla ponad 0,52 i tyle. Generalnie nie spekukuje, wszedlem jednak troche w Novine, podoba sytuacja, troche sprzedalem ale troche trzymam, znowu jestem w stanie zniesc duzy spadek ale jak sam pisales - moze duza gorka. Wierze w Eurocent i nie podniecam się juz ani spadkami ani skokami na 9.99 Pozdro. Pamietaj, ze najlepsza inwestycja na swiecie.... to .... (zacytuję Balcerowicza): oczywiscie nasze dzieciaki!