arjaq

Ale przecież ja pisałem, że mam pakiet bez 5 akcji tylko i wyłącznie przez to, że nie zdążyłem ceny ustawić w porę, a wyniki mnie zaskoczyły. Jak pisałem, tylko zastanawiam się, gdzie jest górka po której będzie pierwsza korekta, żeby zwiększyć stan posiadania akcji na korekcie. Jeśli przeglądasz moje rekomendacje, albo gdzie się podłączam w inwestycjach, to możesz sobie oszacować jakim inwestorem jestem. Inwestomierz wskazuje mój wynik na 25% powyżej portfela SII (najwyższy z możliwych benchów na giełdzie polskiej). A nie policzył moich dywidend, tylko same wahania akcji. Sprzedaż celem tańszego odkupu nie oznacza bycia marnym inwestorem albo potrzebowania gotówy. Chyba, ze coś przeoczyłem w swoim życiu. Ale jak dotąd na akcjach np. GPW taktyka sprawdzała się nawet na interwale D1. Po wynikach wolumen i cena tutaj wzrastają, stąd zakładam, ze i na 4fun może to okazać się niebawem możliwe. W 1 się zgadzam: ciężko powiedziec, gdzie swoje zyski ZACZĄĆ obecnie na 4fun realizować, kiedy przy BESSIE mamy wzrosty o 20% w sumie już na tym papierze. :D Myślę czy w ogóle nie wycofać zlecenia sprzedaży i nie zaczekać aż wig odbije.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.