Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przykro mi ale jesteś naiwny.
to nie kara dla zarządu czy nawet dla właścicieli spółki czyli właśnie akcjonariuszy, którzy wybierają się na walne dopiero jak się przy tyłku pali. Zresztą to nie kara na złość komukolwiek, tylko prosta procedura - firma nie spełnia wymogów giełdy, wypada z notowań. Nie dokonuje wskazanych poprawek, wypada na stałe z giełdy.
Depend dostało dużo czasu na przeprowadzenie analizy, nie zrobili jej. Teraz na koniec terminu proszą o więcej czasu, któego w mojej opinii nie powinni dostać. Nie ma miejsca dla takich śmieci na giełdzie i piszę to pomimo tego, że mam też udziały, może nie dużo ale jednak.
Ciekawe tylko czy Kukolewskiemu na rękę wypad z giełdy przy ponad 2mln akcji na koncie, chyba że tego też już nie ma tylko zapominalski kluba zapomniał poinformować.