Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widać że w spółce coś się dzieje po coś. Tym razem członek zarządu przesiadł się na finansowego.
Czy to tylko redukcja kosztów czy nie czasem miejsce dla kogoś...
Obstawiam tą drugą opcję.
Kurs nie ma powodu by spadał, skoro skupić muszą te 6 procent i wycofać spółkę z rynku.
Dziwi mnie że brak wezwania jest po prostu na razie. No ale może tak to rozkminili że tak będzie dla nich lepiej.
Ja mam spokojnie czas, ale myślę, że mądrzej by było zrobić wezwanie od raz po komunikacie na 5 zł, ewentualnie podnieść na 6 potem.
MCI ujawnił się dodatkowo że skupuje, muszę komunikować co 1%.