Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2015-08-21 o godz. 14:59 ~waszka napisał(a):
> Panowie pablo i kowal czy możecie mi zdradzić jeden sekret? jeżeli nie podoba wam się spółka to po co siedzicie na tym forum?bo ja chyba czegoś nie rozumiem.niby jesteście giełdowymi wyjadaczami a tracicie czas na forum bankiera na spółce która was nie interesuje. zastawia mnie to czy z tych wpisów korzystacie finansowo czy poprostu lubicie tracić czas i nerwy? tak tylko pytam,pzdr
Dokladnie waszka. Widzisz, coraz wiecej osob, rowniez ty, zauwaza i przekonuje sie, ze kowal i glupablo sa tutaj w okreslonym celu.
Nikt normalny nie siedzi od bitych 5 lat na forum spolki, ktorej nie ma zamiaru kupic. Zauwaz, ze jak na forum robi sie cisza to kowal zaraz cos pisze. Musi dbac o ruch na forum, bo zleceniodawca nie placi mu za bezczynnosc.
Kiedy spolka rosla z 14 gr do 37 gr i na forum byly zywe dyskusje, to kowal milczal jak grob. Udawal ze go nie ma. Przez miesiac chyba nie dal znaku zycia. Dopiero jak kurs zaczal opadac to wtedy wrocil ze swoimi wpisami.
To jest do odgrzebania na tym forum, pamietam to doskonale ze kowal na wzrostach milczal.
To samo jego giermek glupablo. Sledzi kazdy jego post i mu przyklaskuje, chocby ten tu nawet "czesc" napisal. Od razu klaszcze i wylizuje mu stopy. Nie ma tu zadnego posta kowala, pod ktorym nie byloby przyklasku glupabla. Taki typowy klaskacz, jak w Rozmowach w Toku. Kazdy na widowni dostaje 50 zl i ma klaskac jak zapala sie zielone swiatelko.
Glupablo kiedys napisal, ze nastepuje wybicie z trojkata. Potem roberto mu napisal ze nigdzie nie ma zadnego trojkata to glupablo wypieral sie swojego wlasnego wpisu. I jeszcze wmawail innym ze ktos sie pod niego podszyl na zarejestrowanym nicku.
Takze ciesze sie waszka, ze zauwazasz te naganiackie schematy. Kto normalny wstaje w polowie nocy, by o 4 nad ranem klepac posty na forum spolki, ktora jest ponoc bankrutem i nie ma zamiaru jej tknac?
Wnioski niech kazdy wyciaga sobie sam.
Ciagle mam i bede miala te akcje chocby tutaj 10 kowali siedzialo i naganialo. Dla mnie gielda nie konczy sie na biomaxie. Vivid, bloober, Interbud.... zarobek tylko czekal, by sie po niego schylic ale jak ktos woli tracic czas na forum "bankruta" to prosze bardzo.