Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Owszem pakowałem ale jak zobaczyłem o co tu chodzi to rozpakowałem się przy podbitce. Miałem tyle towaru że wyrzucałem 3 miesiące ! Moim skromnym zdaniem tu nie będzie żadnej sprzedaży ale cały czas jest gra pozorów i mydlenie oczu. Dla porównania w 2011 roku pracowało 5 osób a teraz 3. Pokazuje to skalę i rozmiar działalności każdego przedsiębiorstwa. A gdzie są uwzględnieni przedstawiciele, których rzekomo rekrutują w całej Polsce? Ale cieszę się że wreszcie przejrzałeś na oczy.