Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2015-08-18 o godz. 15:20 ~flcn napisał(a):
> No i po co ci te wywody ? Co one wnoszą w temacie IPX ?
Co one wnoszą? Ano choćby to, by pokazać, ze nie masz monopolu rację w ocenie spółki.
A po co? dla kaprysu... Bo moge i akurat chcę. Tak jak ty.
> To nie forum niedowartościowanych psychoanalityków więc nie musisz się produkować i tracić tak cennego przecież czasu.
Tu ciągle ty piszesz o niedowartosciowanych psychoanalityków. I to ty reagujesz, jak ktos niedowartosciowany. Ja nie reaguję agresją na twe posty i nie martwię się o twój cenny czas. Po co więc odpisujesz? Musisz? Przecież wystarczy, ze mnie zignorujesz i po sprawie...
> Ktoś domaga się ode mnie konkretów i ja niby mam załączyć skany korespondencji ze spółką ? :D:D:D
często śmiejesz się ze swoich dowcipów?
To nie ja wyszedłem z inicjatywą, byś przedstawił skany. Ja się - z powatpiewaniem (że to faktycznie zrobisz) - dołączyłem do prośby innego forumowicza.
> To nic dziwnego że siedzisz na forum z braku zajęcia.
To nie ja wciąż siedzę na tym forum i nie ja produkuję się tutaj w nieustannych konfabulacjach i teoriach spiskowych, ale ty.
Ja pierwszy raz z tobą tu gawedzę. Ty zaś od dawna sie tu produkujesz ze swoim wodolejstwem na temat i nie na temat.
> Jesteś taki inteligentny to zadaj spółce pytanie o celowość skupu akcji ALC i brak dywidendy. Kontakt znajdziesz jak się postarasz. Uzyskane odpowiedzi porównasz z tymi które zamieściłem na forum i już będziesz miał materiał do głębokich przemyśleń i analiz. Niestety nie oczekuj szybkiej odpowiedzi ze spółki ale przecież czas dla ciebie nie ma znaczenia skoro spółka realizuje strategię rozwoju i jest lepszą spółką niż KGHM i Tauron.
Najpierw zapoznaj się z definicją(ami) słowa inteligencja, bo chyba operujesz tylko na poziomie kolokwialnym.
Co ma bowiem czyjś poziom inteligencji z zadaniem spółce pytania o celowość skupu akcji ALC i brak dywidendy?
Odpowiedź znasz chyba tylko ty. Nie szkodzi. To twój problem.
I pozwól, ze pozostanę przy swoich źródłach oraz sposobach pozyskiwania info o spółce.
W każdym razie twoje posty nie są wiarygodnym źródłem inspirującym do wartościowych przemyśleń.
Ale są twoje. Czytam je. Czasem z zaciekawieniem, czasem z rozbawieniem, że można tak konfabulować i fantazjować.
Tak jak możesz ty czytać moje. Mnie to nie przeszkadzałoby. Ani twoje posty o mnie.