~Robert

Wealth Solution to firma nastawiona na wlasny zysk. "profesjonalni" maklerzy wlasciwie nie znaja sie na rzeczy. Po prostu obracaja naszymi pieniedzmi. Jeli sie zdzrzy ze inwestycja zaowocuje zyskiem to i tak ich prowizje praktycznie wszystko zjedza, a jak bedzie strata to beda cie namawiac do przeciagania inwestycji, bo kazdy rok dluzej to dla nich korzysc.
Ja zainwestowalem w wino w 2010 roku. Dzis moja inwestycja jest warta polowe, a prowizje jakie ponioslem co roku sa koszmarnie wysokie. Welth Solution nie tylko ze nie zniosl oplat po tak koszmarnej zaleczanej przez nich i zachwalanej inwestycji ale nawet ich nie obnizyl. Oni nie ponosza za nic odpowiedzialnosci. Za tydzien wychodze z tej inwestycji ostatecznie.
A tym ktorzy chca inwestowac polecam to robic na wlasna reke. Nieruchomosci, gielda, zloto.... Nawet nic nie wiedzac o gieldzie mam srednioroczny zysk ok 4 % pomimo wszystkich bess. Probowalem juz kilkakrotnie roznych ukladow i jedyne inwestycje ktore przyniosly mi zysk to MOJE WLASNE INWESTYCJE!
Inwestycja z WS w cokolwiek zawsze bedzie tak skonstruowana by ograbic nas z zyskow, a przy tym mozemy stracic kapital. Tak samo zachowuja sie wszycy inni. Zlupia was i tyle z tego bedzie. Nie ma czegos takiego ze ktos sie waszymi pieniedzmi zaopiekuje.... chyba ze" zaopiekuje" sie nimi na zawsze.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.