~lilka

pamietasz jak przed ostatnim raportem wmawiales ludziom, że bedzie 2 mln zysku a nikt sie na to nie nabrał i kurs po raporcie nie poleciał na 10 gr tak jak sobie założyłeś?
myślisz że teraz ci sie uda?
Przecież realizujesz dokladnie ten sam scenariusz.
Bedziesz teraz klepał az do raportu i straszył wszystkich, bo nie kupiles po 10 gr tak jak chciales, bo wszyscy wybrechtali twoje trójkąty razem z tobą :D

Naganiacz na płatnym dyżurze.
Uważajcie.
Robi dokladnie to samo co przed poprzednim raportem, próbuje was wystraszyć podczas gdy wszyscy kumaci wiedzą, że w tym raporcie nic nie bedzie i mogą spokojnie czekać do skutku.
Ja poczekam bez syfowej gorączki, możesz byc spokojny o moje akcje nawet za pół roku.
Na cloudzie też sie śmiali, jak dobijał do 10 zł, że to już koniec wzrostów.
Wystarczyło potrzymać akcje cierpliwe rok czasu.
Mojej cierpliwości nie zdobędziesz, naganiaczu na platnym dyżurze.
Sorry.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.