~lilka

Kiedy ja pakowalam biomaxa po 15gr to syf wolal sie ze mna zalozyc, ze on kupi po 10 gr. W efekcie musial sie mocno sprezac, by kupic jeszcze po 16 gr.
Finalna srednia ma 26 gr, a ja 16,5 gr. Chcial ograc system, a to system ogral jego. 
I stad cala jego nienawisc do mnie. Ze ja pomimo spadkow ciagle jestem na plusie a on wieczny minus.

To samo bylo na CLC i na Fluidzie. Ma do mnie zal, ze sprzedal CLC w cenie zakupu 38gr, a ja wolalam poczekac na 55 gr.
Szalal po internecie, ze Fluid to syf po 80 gr, a wystarczylo poczekac i kilka dni temu pchnac po 1,10zl.
Oczywiscie kazda jego gieldowa porazka to czyjas wina. Czyjakolwiek. Kogokolwiek. Byle nie jego wlasna.

Wcale bym sie nie zdziwila, gdyby byl juz w swoim biurze maklerskim i nawrzucal maklerom, ze puscili jego zlecenia sprzedazy zamiast je wstrzymac i puscic drozej.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.