duch-

Od zawsze wojowałem z oszustami i im podobnymi. A trzęś się nie mam powodu. A - jak i TY gdy mam akcje- to wolę by rosło niż spadło. Choć korekty i inne zawirowania sa nieuniknione.
Nawet nie wyobrażasz sobie ile musiałem (przez 2 lata) znieść ataków na Trakcji. Przybywali i znikali...
Poza tym unikam pisania PO CZASIE co robiłem i ile zarobiłem, a jak juz to podaję FAKTY podpierając się linkami.
Nie siedzę teraz ciągle przed ekranem bo po co? A zaraz jadę na plażę. Nadto 28 lub 29 lipca zniknę na min 3 tygodnie to odpoczniesz ode mnie.
A czy naganiasz czy nie naganiasz? Poczytaj swoje wpisy na Trakcji czy tu i je oceń. Ty jak piszesz to piszesz, a inny jak pisze to nagania? ; )
A jak kupisz Ursusa to po co? Bo wiesz, że pójdzie do góry i na nim zarobisz.
Ja nie gram na krótko tylko w Ursusa zainwestowałem i trzymam się swego. Wyrażam swoje zdanie i go bronię. Bo od tego jest to forum i mam do tego pełne prawo.
Czas weryfikuje wszystko stąd warto posiłkować się linkami (wtedy nie jest się gołosłownym).
Dajmy sobie spokój z ,,nieuprzejmościami". Czas zrobi i tak swoje. Uważam, że tu zarobię znacznie więcej niż dotychczas dlatego NIE SPRZEDAJĘ. Gdybym miał wątpliwości to już bym miał gotówkę na koncie.
Pozdrawiam.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.