~lilka

ooooo... :(
szkoda ze nie zdazylam przeczytac tych komplementow od krisa :D
echo, co tam bylo dzis w repertuarze? byla "bladź", czy wymyslil juz cos świeżego? ;D

Nie przejmujcie sie krisem. Ja jestem przekupa, ale on to typowa babka-płaczka. W jakąkolwiek spolke wejdzie to wiecznie lament.
Pluł sie do mnie, ze go nagonilam na CLC i musial potem wywalac syfa w cenie zakupu po 38gr. A wystarczylo troche poczekac i wywalilby niedawno grubo powyzej 50 gr.
Pluł sie do mnie, ze go nagonilam na Fluida i sprzedal częsc swojego pakietu ze stratą po 0,8x zl, a wystarczylo troche poczekac i sprzedalby kilka dni temu powyzej 1 zl.

Taki typ. Nie rozumie, ze jak chce miec scisle okreslony zysk w scisle okreslonym czasie, to powinien sobie otworzyc porownywarke lokat bankowych a nie rachunek maklerski.
Wszyscy wokolo sa winni tego, ze jego wymyslony plan na dana inwestycje nie idzie tak jak on sobie zalozyl. Smiech na sali. Maskara wręcz.

Naganiaczyno, jakbys byl na bieżąco z czytaniem wpisow echo, to wiedzialbys ze to babka z glowa na karku i duzo ci brakuje do jej wiedzy o gieldzie.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.