Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Chyba czas trochę odetchnąć i poczekać do września. Z małych newsików to tyle że pojawiły się Infinity w rewelcyjnej cenie 650zł w Biedrze i to oba 3G/LTE. Kumpel kupił i naprawdę szacun, design, szybkość i wydajność topowych koreańców. Przy tej cenie na pewno nie ma na dzień dzisiejszy nic na podobnym poziomie. Ja do dzisiaj (2rok) pocinam na pierwszym NEXT-ie i jestem mega zadowolony. Ekran folii nie widział a ryski to widać dopiero przy bacznym przyjrzeniu. Szybkość działania jaka była od nowości taka jest i nie wiem co to zwiecha. Pewnie trafiłem na jedyny taki egzemplarz:)
Sceptycy powiedzą, że to potwierdzenie, że się nie sprzedają i muszą upchnąć jak się da a optymiści, że mają dobrą cenę od Chinola (też muszą z czegoś żyć) i zrobią dobry deal. Ja bym obstawiał gdzieś po środku. Mi się podoba, że nie czekają z zakasanymi rękawami tylko w nie ukrywajmy trudnym czasie kursu PLN/USD starają się wycisnąć co się da.
Co do operatorów GSM i firemek, które im dostarczają no to powiem szczerze że nie postawiłbym złamanego grosza że cokolwiek na tym zarobią a i GSM-om raczej odbije się czkawką.
Udanych wakacji