Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja osobiście obstawiałbym, że są to drobni, których przeraża kolor czerwony kupili szybko licząc na szybkie odbicie a tu się okazuje inaczej. Kwoty, jakimi tu się posługują to ok. 40 akcji o wartości zakupu ok. 960 zł, co daje, że stracili już 120 zł zniechęceni i zrozpaczeni oddają. Paradoks tego jest taki, że gdyby kupili i trzymali nie było by, od kogo kupować, co przełożyłoby się na wzrost ceny. Która musi Itak wzrosnąć jak poważniejsi gracze zbiorą to zamkną komputer i zajrzą tu za miesiąc? Jest to moje zdanie nie namawiam nikogo. Sam posiadam niewielką ilość, którą kupiłem po wyższej cenie. A tak pyzatym jak sądzicie, przy jakiej cenie się zatrzyma?