~Gorzelnik

Nie sprzedaje ! żadnego zawieszenia nie będzie !
Dzisiejsza zwałka była ustawiona i tyle !
jak dla mnie jutro będzie UP !
Stary Turora napisał gdzieś że wyniki są dobre jeżeli mu wierzyć to nie ma sensu sprzedawać mogę czekać nawet i rok nie ma problemu.
Ja mam troszkę inne podejście do inwestowania - to co mam w giełdzie traktuję jak kasę którą już dawno przepiłem i jej nie mam więc jak mi coś zostanie to super - jak mi zostanie więcej to jeszcze lepiej a jak zostanie więcej niż włożyłem to rewelacja. ale ostatnio to lepiej się zarabia na operacjach 2-3 dni max mozna 10 % przyciąć. Mam wrażenie że tak jest tutaj teraz. komuś chodziło o księgowanie straty lub popsucie nerwów akcjonariuszom i tyle po prostu trzeba poczekać !
Co do mnie to wysoki łysy z lekkim brzuszkiem czasami lekko zarośnięty i do 4 miesięcy na siłkę nie chodzę ne mam czasu to trochę łapy pospadały ! 39 lat

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.