Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
niech Wam bedzie..Ninka bedzie zwracac z nalezytym respektem uwage na maniery i ortografie.Ninka moglaby wyslac wam dyplomy 3 zachodnich uniwersytetow ,poniewaz Ninka od dawna mieszka za granica. Mimo wszystko Ninka uwaza, ze to rewolucyjne urzadzenie nie jest sprzedawalne w PL. Rozdzielacie wlos na cztery. Wiemy o co chodzi i czy homologacja czy dopuszczenie do sprzedazy wsio ryba. A otrzymanie CE to tyle co dopuszczenie do sprzedazy suszarki do wlosow. O przydatnosci beda decydowaly fakty, czytaj wyniki badan.I nawet gdy beda rewelacyjne kobiety matki polki tego nie kupia. Nikt nie chce sam zdiagnozowac sobie raka.koncepcja jest do bani.potrzeba jeszcze 50 lat ,zeby w Pl urosla swiadomosc zagrozen. Do ginekologa tez chodza ,gdy juz jest prekanceroza a moglyby wczesniej i to nic nie kosztuje. Pozostaje przy swoim. Jak juz powiedzialem ,dla was to kwestia wiary ja jestem ateistka.Buziaczek ,zeby wyszlo milo. Niestety widze -3.74% wlasnie .Mam wrazenie .ze sami ateisci na GPW