Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2015-06-24 o godz. 22:39 ~Fifarafa napisał(a):
> to ile na fluidzie wynosi ff? 11%? to ile z tego nazbieraliście?
>
> ku Twojemu zaskoczeniu udało się zebrać akcjonariuszy mających ok. 16 % depka i teraz apel do reszty - przyjeździe na walne albo przekażcie pełnomocnictwo komuś kto będzie głosował jak Wy chcecie... jeśli uda się zebrać 20% głosujemy grupami i mamy swoich przedstawicieli w radzie
>
> niebawem zgłosimy projekty uchwał:)
Fifa z tym FF na Fluidzie nie tak prosto bo akcje są chyba źle policzone jeżeli nie to na naszym forum mamy prawie 100% tego FF.
Jak będzie na prawdę zobaczymy na WZA już we wtorek , dostałem już 9 upoważnień i razem z moimi akcjami podchodzę pod 5% więc resztę zbiera na siebie kolega żebyśmy nie mieli w jednym ręku powyżej 5%.
Wybraliśmy już z pośród nas jednego który jest już w innej radzie nadzorczej spółki z NC więc ma doświadczenie , zobaczymy jak się to u nas ułoży ale po ostatniej wizycie w firmie jestem nastawiony pozytywnie.
Co do Depka to trochę wam jeszcze niestety zostało ale pomysł ok z tym zebraniem , jakby co też mogę wysłać komuś upoważnienie ale to raczej bez znaczenia bo zostało mi na rachunku 9 900 ( ostatnie 100szt przed zawieszeniem ktoś mi skubnął ).
Najlepiej dla mnie jakby jechał Analityk bo ja mam już jego dane a on moje zapytam na naszym forum czy się wybiera to jakby co wyślę mu swoje upoważnienie.
Pzdr,