pandora

Dnia 2015-06-22 o godz. 01:23 ~zloty napisał(a):
> te wszystkie medialne gierki, to może tylko negocjacje w sprawie wysokości ceny wezwania-jak daleko w d,, jest TOTAL i jaką cenę jest w stanie zaakceptować

złoty masz racje, że te medialnie gierki czemuś służą, bo nagle jest ich bardzo dużo i jak dla mnie wszystkie są przesłaniem do potencjalnych dużych inwestorów, którzy byliby zainteresowani kupnem Orphee

czy jeżeli Łapiński sam lub w duecie zrobi wezwanie to ja muszę mu sprzedać swoje akcje??? NC odnosi się chyba do regulacji zawartej w umowie spółki, jeśli ta cała zadyma jest po to, aby przestraszyć drobnych inwestorów i cena akcji mocno spadła, po to aby potem dobrze sprzedać całą spółkę poważnemu inwestorowi, to ja się nie zgadzam na sprzedaż swoich akcji za grosze

a i bardzo dużo jest tendencyjnych wpisów że Tuora okradł spółkę i że nic z niej nie ma, to po to aby wywołać panikę wśród akcjonariuszy? czy po to aby zniechęcić potencjalnych kupujących?,

czy czynności przekraczające zwykły zarząd wymagają działania całej Rady Dyrektorów? do tych istotniejszych spraw zawsze chyba podejmują decyzje wspólnie?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.