pandora

Senior Tuora, myślcie sobie co chcecie, ale mi ten facet nadal się podoba, jaja to ma z tytanu, ciekawe czy takie same ma druga strona

dla mnie to już sama końcówka końcówki tego konfliktu o akcje i bardzo ciekawe jest jak on się zakończy

wczorajszy artykuł to dowód na to, że Tuora nadal zamierza czynnie funkcjonować w biznesie, może i za chwile nie będzie go w Orphee, ale chwile później zgotuje Płocicy takie piekło, że osobiście już facetowi współczuje

Tuora nie wyprowadzi majątku z firmy, bo nie potrzebne mu kolejne pozwy, zabierze to, co jest istotą biznesu, na którym się świetnie zna i w którym jest naprawdę dobry, zabierze ze sobą swoich ludzi, a z ludźmi rynek

ten kto potrafi uważnie, bez nienawiści czytać jego przekaz, od razu to zobaczy

Tuora nie jest idiotą, miał rok czasu aby przygotować dla siebie alternatywę

zobaczcie co jest istotą sprzedaży w Cormay i Orphee, w dużej mierze są przedstawicielami innych firm, jaki procent w sprzedaży to własna produkcja? i co stanie się jeśli Tuora zabierze ze sobą te firmy???

bardzo mnie interesuje czy Płocica ma pomysł na to jak prowadzić grupę po przejęciu Orphee, będzie zajmował się robieniem porządku po Tuorach, a oni w tym samym czasie będą rosnąć w siłę na rynku

Tuora może i przegra bitwę, ale wojna nie jest skończona

to jak będzie zakończona ta bitwa, też zależy od niego samego, a nie od Łapińskiego lub Płocicy, cały czas Tuora rozdaje karty, a druga strona czeka, oj Konrad zatrudnij sobie jakiegoś lepszego stratega, bo widać że młody jesteś i nie za dużo z tego wszystkiego rozumiesz

ja ze swoimi akcjami czekam, też mam nerwy ze stali, a w skarbonce dziecka kilka groszy znalazłam, na truskawki starczyło

czas cały czas gra na niekorzyść drużyny Zelmera, tik...., tak..., tik....., tak

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.