Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2015-06-16 o godz. 09:17 ~jank napisał(a):
> ja cała sprawę nadal łączę z borutą i uważam ze to co sie dzieje w agtesie to są jakieś rozliczenia tamtej wojny...
No wiem, że tak łączysz. Ja trochę też. Ale mi z kolei nie pasuje przejęcie Agtesa przez Altusa... bo jak pisałam wydaje mi się, że sami tej spółki nie poprowadzą - co również potwierdzasz pisząc, że odeszli ludzie, którzy tą spółkę prowadzli i wiedzieli co i jak. Z drugiej strony to nie wiem czy oni byli w spółce zatrudnieni (oprócz tego, że byli w zarządzie) i czy wraz z rezygnacją z zarządu zrezygnowali z pracy w Agtesie???