Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
jest raport zapraszam do lektury :) wygląda bardzo optymistycznie i dość przyjaźnie. Teraz mogą zacząć się bezpieczne zakupy w rozsądnej cenie. Niestety nie dołączę do was bo znalazłem coś bardziej dynamicznego no ale kibicuję wam wszystkim i przypominam, że opłacało się poczekać :) ja niestety albo stety wyskoczyłem ale kto wie może jeszcze kiedyś dołączę przy jakieś dobrej amplitudzie ;) Prawdę mówiąc nie wierzyłem że wyjdą z długów, a tutaj taka niespodziewanka ho ho gratulacje!
pozdrowionka dla wszystkich :)
W poniedziałek będzie ruch jak na otwarcie tesco ehehehe