~swiss

facet skacz te studia i bulu oszczedz  a nie wypisuj gdzie to ty studiujesz itp. nie mam tego papieru i wisi mi czy sprzedadza czy nie . wytlumaczcie mi dlaczego , jezeli to taka rewelacja..sprzedaz za granice ma ruszyc za lata swietlne...bo tu nikt powazny nie zaakceptuje urzadzenia ,ktore jak na razie jest wytworem fantazji...a jak mi jakas baba przyjdzie do gabinetu i powie panie doktorze ja se cycki zbadalam Taki fajowym urzadzeniem z polski no i zabrzeczalo ..prosze mi powiedziec co to znaczy ? to i tak wyslemy ja na mamografie i dalsze badania bo nikt tego brastera bez badan klinicznych nie zaakceptuje...bo beknie no i powracamy do punktu wyjscia..czytac osly a potem kupowac...dokladnie tak samo bylo z cormay...cod ,ktorego nie ma..ale cod w prtfelach zarzadu jest realny;)) nie chce mi sie strzepic ozora bo zachowujecie sie jak nawiedzeni

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.