~Ktoś_Jorg

Co jakiś czas stawiam kupno na 25 gr, niestety nikt się podłącza, każdy z waas ustawiił by na kupinie po 25 gr po 5 k akcujek, to zaraz lemingi zaczeły by szarpać te 26 gr, niestety, ja uż wyczerpałem fundusz na Bim, jestem w tym grubo zasadzony. Jak ta sobie myśle to pewnie:

Lilka + ja + reszta spólki z forum oraz leszczyna to spokojnie podbija pod 1 mln akcji. Akcji na rynku jest około 2,6 mln, a jeszcze grubasy które to trzymają i dobierają. Wybicie bedzie srogie, ale boje się wybicia dołem, wiecie gdzie to się moze skończyć...

Generalnie przyszłośc jest, ale potrzeba potwierdzenia.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.