~swiss

Ja sie nie dziwie..poniewaz w kraju ,w ktorym dopiero do niektorych dociera co to znaczy innowacyjnosc (Najgorsze statystyki w okolicy) kupuje sie chetniej KGHM....bo to Panie zrozumiesz:.bierze sie lopate,kopie a potem jak sie blyszczy to sie wyciaga z ziemi i mozna sprzedac i pienadze z tego sa. a gdy ktos powie a my pracujemy w podczerwieni to ludzie mysla o rozowym kolorze i za nic nie moga zrozumiec jak pod te czerwien mozna sie dostac ......a sprzedac to juz w ogole. No ale teraz gdy wybiora Kukiza i Korwina plus Ogorek moze zrobi sie komisje ekonomiczna od moralnie slusznej podczerwieni ...nazwijmy ja röz i na gielde zjada inwestorzy zagraniczni ... wiek emerytalny sie obnizy i wiara z nudow i nadmiaru czasu zacznie kupowac akcje na podczerwien.
Ludziom trzeba postuluje, narysowac na str. internetowej: ze te detektory to taki wynalazek, ze jak sie popatrzy na rozgrzana babe
to mozna ja na golasa zobaczyc .....no i zaczna inwestowac.....bo kto by nie chcial zobaczyc sasiadki na golasa....dlatego nakupilem tych akcji co nie miara i prosze i taka lornetke na gole baby

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.