Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zarzucasz mi, że nie ostrzegałem w ubiegłym roku gdy - cyt ,,leciało na łeb na szyję".
A co? - Uważasz, że wtedy powinienem codziennie tu wypisywać o tym, że akcje spadną?
A może mam to robić i na innych spółkach do których zaglądam, ale jeszcze nie wiem czy ich akcje kupię? A co będzie jak się myliłem?
1. Zacząłem nieco poważniej obserwować Ursusa w IIQ 2014 r
2. Jeden raz (czy dwa) napisałem co uważam (link poniżej - z 30 kwietnia)
3. Na poważnie zakupami zacząłem interesować się dopiero w grudniu 2014
4. Gdy podjąłem decyzję o zakupach zacząłem pisać co i dlaczego (wyrażać swoje prywatne zdanie).
5. Wtedy gdy kupowałem była tu totalna beznadzieja i nagonka by SPRZEDAWAĆ prowadzona przez takich jak ty.
6. Jest tu tylko kilku ludzi na tym forum co wierzyli w Ursusa tak jak i ja.
7. To co się stało było (dla mnie) oczywiste - kwestia była tylko czasu (pisałem o tym)
8. 3 zł? To pikuś do ceny jaka w tej spółce w przyszłości (wcale nie dalekiej) będzie !
Zarzucasz mi to, że TRAFIAM? Nie zawsze. Np na MIT to była moja porażka, ale mała kwotą i ciąłem straty gdy 10% spadło. Jest tu link na ten temat. Na Trakcji jak było też wielu wie. A kto tam nie był to wystarczy poczytać wątki które podałem.
Masz mi za złe? Ale co? To, że na wielu spółkach podpowiedziałem trafnie i kto robił tak jak ja to ZAROBIŁ??? Mam swoje lata i jakieś tam doświadczenie, ale nikogo nie namawiam i nie atakuję bezczelnie tak jak ty - tylko gdy inwestuję to wyrażam swoje zdanie.
A co? Mam pisać inaczej niż robię? Moja wina, że URSUS po tym gdy sugerowałem by kupować to rośnie??? To źle???
To źle, że teraz ludzie zarabiają?
duch (szybki7)
...........................................................................................................................................
Re: 15 000 000 warrantów = akcji
Autor: ~szybki7 [81.190.146.*] 2014-04-30
Też myślę o zakupie bo Ursus (z uwagi na te ,,bajki" ) to spółka z przyszłością, ale jak znam życie to gdy ustalili cenę ok 2 zl to pewnie w te okolice spadnie.
Na razie się przyglądam i czekam na okazję.