Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2015-04-29 o godz. 22:02 ~lilka napisał(a):
> Uuu kolego!
> Jeśli piszesz, że Biomax to mocna spółka i ma fundamentalne podstawy do przejścia na 1 zł, to sam na siebie kręcisz szubienicę.
> Przy następnej korekcie zostaniesz zlany pomyjami, aż tchu nie będziesz mógł złapać.
> Wiem co mówię - jeśli chodzi o forum, to papier oblepiony mikro-graczami z mikro-pakietami.
> Z tego co policzyłam, to tylko 5 osób na forum wie, o co tu idzie gra w odpowiednim czasie.
> Reszta śmiga mikro-pakietami i leci na ręcznym przy każdym wzroście kursu, a przy każdym spadku na wyścigi piszą wnioski o upadłość śmiecia. Klasyka gatunku.
> Ba! Tu już nawet ponoć fundy sypią! :D
> Normalnie h, d i kamieni kupa.
> To wszystko już przy następnej korekcie, nie przegap tego! :D
>
Lilka, jestem tutaj obecny od jakiegoś czasu, czekam na raport roczny oraz za I kwartał. Wiem o co toczy się gra i akurat na tej spółce (na innych owszem) nie gram spekulacyjnie.
Na giełdzie emocje należy odstawić jak najdalej na bok. Jeżeli ktoś tego nie potrafi to właśnie wylewa swoje bóle na forach zmieniając swoje zachowanie jak kobieta podczas tych dni. Raz euforia bo urosło 10%, a potem na -20% sprzedaż, wzrosło o 15% - kupuję! Spadło -30% sprzedaję. Klasyka gatunku. Emocję radzę sobie zostawić na czas spędzony ze swoją kobietą, rodziną, znajomymi.
Pozdrawiam ciepło i udanej majówki!