~miałemAkcje

Dnia 2015-04-28 o godz. 19:33 ~mrfiesta napisał(a):
> Komisja Nadzoru Finansowego (KNF) – jest centralnym organem administracji państwowej powołanym na mocy ustawy z dnia 21 lipca 2006 o nadzorze nad rynkiem finansowym.
>
> Komisja jest organem właściwym w sprawach nadzoru nad rynkiem finansowym.
>
> Nadzór nad działalnością Komisji sprawuje Prezes Rady Ministrów
> Zródło http://bip.knf.gov.pl/
>
> Wiec bajki opowiadaja nam ze nie sa

tak myślałem, ale chciałem się upewnić na forum jakie zdanie mają inni na ten temat. mam cichą nadzieję że rozwinie się dyskusja na ten temat

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.