Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
,,może dzerdzenscy zapomnieli ,ze system zaczyna się zmieniać a żyli jeszcze w starym,,ojciec stworzył potęgę natomiast syn ustanowił rekord doprowadzenia tak dobrej firmy jaką jest westa do bankructwa,,i to w bardzo krótkim czasie ,,niesamowite jak to jest możliwe a jednak,,szkoda bo akumulatory naprawdę mają dobre,,oni się sami zamieszali i myśleli ,że im się upiecze z kredytami ,,banki pozostały nieugięte co do nich,,dziwię się ,bo liczyłem że jak denis został zastępcą to myślałem ,że się ułożą z bankami ,wy nam wydłużycie okres spłaty my wam też pomożemy,,ta układanka nie na nasze głowy ,,nieraz rozbieraliśmy to logiką ,,tu nie ma logiki , i jeszcze te sowa:dyrektory zastrzegają sobie prawo powłania nowej rady dyrektórów:))może nas Alonzo powołają ,..a co do kursu może masz rację ale ja twierdzę ,że ing tu najwięcej namieszał a ukrincy nie robili nic by tego kursu bronić,,,ciekawe czy jakimś cudem podadzą raport,,ciekaw jestem ile sporządzenie takiego raportu kosztuje,,może zrzucimy się dzerdzenskim na raport,,taki prezent dostaną od nas akcjonariuszy ale tylko w zamian za ciągłość działalności i odwrócenie trendu na weście:)))mnie zastanawia co z pakietem dzerdzenskiego ,,bo to spuścić w kibelek ,,