Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panie Andrzeju! Widzę, że kompletnie się nie rozumiemy. Mnie nie chodzi o analizę finansową spółki SERENITY S.A. lecz o to, aby JAKAKOLWIEK firma zechciała zlecić mi odpłatne opracowanie analizy finansowej tejże, JAKIEJKOLWIEK fIrmy. A to dlatego, że mając chorą żonę na tak poważną chorobę, jaką jest stwardnienie rozsiane (choroba bardzo kosztowna), muszę gdzieś zarobić pieniądze na leczenie. Na pokrywanie wysokich kosztów leczenia sprzedałem działkę, ale mnie perfidnie przy tej sprzedaży oszukano - mimo że informowałem kupującego, na jaki głównie cel przeznaczę te pieniądze z działki. Ponieważ " wyszło jak wyszło" mam niesamowite braki finansowe i sytuację życiową nie do pozazdroszczenia. Żona nie może chodzić, czuje się coraz gorzej a bywa, że jednomiesięczne leczenie kosztuje nawet 5000 zł ! Do tego inne paraleki, odpowiednie odżywianie, całodobowa opieka nad żoną itd. itp. Dlatego zwracam się to Szanownego Forum, licząc, że wśród większego grona ludzi może ktoś będzie mógł mi pomóc.
Pozdrawiam Pana!