Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2015-04-10 o godz. 18:23 ~lilka napisał(a):
> Jajniki czy cohones - nieważne.
> Ważne, by były tytanowe :D
> Bo takie własnie bardzo się przydają na naszej bananowej. A już zwłaszcza na ananasowym NjuKonekcie :)
>
> Vieira - na tą chwilę nie mam typu na miarę dotychczasowych wzrostów z Biomaxa i Columbusa. Wypisałam w którymś wątku, co da zarobić grubo w tym roku, ale każda spółka ma swój czas. Na niektóre trzeba czekać, inne strzelają bez uprzedzenia :)
>
> Echo, dziecko drogie, nie odpowiadasz na moje pytanie z innego wątku. Czyżby cykor cię obleciał?
> Tak strasznie piałeś, że kasa na odsetki została przelana do BOŚ, bo dostali kasę za nowe obligi.
> Pytam się ponownie - gdzie jest info o tym, że nowe obligi zostały już objęte i kasa od nowego inwestora wpłyneła do spółki?
> W tamtym wątku nie masz odwagi dokończyć tematu, może tutaj się się zbierzesz w sobie i dasz linka do tego info?
> Czekam.
Lilka a jak myślisz, co najpierw kasa za obligi i obligi, czy odwrotnie , a info mówi wyraźnie "Rozpoczęcie emisji obligacji zabezpieczonych na okaziciela serii B", A pozatym nikt ci dokładnie nie powie w firmie, jak, kiedy i za ile, może już kasę dostali ,a teraz dopiero sprawy prawne , kapujesz ?
I nie denerwuj się tak bardzo, urośnie ja też w to wierzę , narazie cel 0,60,ale potrzebny impuls. To tyle, pozdr.