~lilka

Jajniki czy cohones - nieważne.
Ważne, by były tytanowe :D
Bo takie własnie bardzo się przydają na naszej bananowej. A już zwłaszcza na ananasowym NjuKonekcie :)

Vieira - na tą chwilę nie mam typu na miarę dotychczasowych wzrostów z Biomaxa i Columbusa. Wypisałam w którymś wątku, co da zarobić grubo w tym roku, ale każda spółka ma swój czas. Na niektóre trzeba czekać, inne strzelają bez uprzedzenia :)

Echo, dziecko drogie, nie odpowiadasz na moje pytanie z innego wątku. Czyżby cykor cię obleciał?
Tak strasznie piałeś, że kasa na odsetki została przelana do BOŚ, bo dostali kasę za nowe obligi.
Pytam się ponownie - gdzie jest info o tym, że nowe obligi zostały już objęte i kasa od nowego inwestora wpłyneła do spółki?
W tamtym wątku nie masz odwagi dokończyć tematu, może tutaj się się zbierzesz w sobie i dasz linka do tego info?
Czekam.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.