Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
do ENDI --------PODAJĘ TEMAM I CZEKAM NA KOMENTARZE ,,,SPÓŁKĄ ZAINTERESOWAŁEM SIE NIEDAWNO I OSTATNIE WZROSTY TO PONIEKĄD MÓJ UDZIAŁ ,,,MYŚLĘ ŻE DZISIAJ TEŻ TAK BĘDZIE ,,,,,NIE MAM CO UŚREDNIAĆ BO PO ŚWIĘTACH ZACZĄŁEM ,,,A GDYBYM NIE LICZYŁ NA 20 TO BYM NIE WSZEDŁ ,,,,,,MAĄ ZYSK Z ZESZŁEGO ROKU ULOKOWANY PRAWDOPODOBNIE W MATERIAŁACH ,, DO TEGO DOŁOŻĄ ZYSK Z BIEŻĄCEJ ROBOTY A MAJĄ NIEZŁE KONTRAKTY TAK WIĘ JEŻELI TO SIĘ SKUMULUJE TO WYJDĘ POWYŻEJ 2O ,,,,,,,OKOŁO 4,5 K NA 1,3 K AKCJI TO ZYSK NA 1 WYJDZIE POWYŻEJ 3 ZŁ ,,,,,,,POZDRAWIAM