emeryt_giełdowy

Dziękuję za wyłapanie i przeczytanie podsumowania.
Jest to dla mnie zaszczytem dowiedzieć się, że jest jeden poważny inwestor, który zauważył prymitywną charytatywną działalność. 
Mój wynik i wynik Yntelygenta to wynik konsekwentnego (konserwatywnego) podejścia do typowania oraz oglądu sytuacji na rynku. 
Brak gratulacji dla wszystkich powyżej miejsc, które obaj zajęliśmy jest przejawem świadomej zazdrości i zawiści w stosunku do osób potrafiących trafić tyle razy, ile my dwaj razem.
Seneka to stary wyga, zaprawiony w boju, ale operato!! Po raz pierwszy, świeże spojrzenie i taki wynik - jemu należą się gratulacje. 
Z przykrością konstatuję fakt, że art. KK stał się przyczyną braku publikacji wiersza młodego przedstawiciela literatury pięknej.
Jest to tym bardziej przykre, że jak sam sprawdziłem na własnej skórze kwiecisty i dosadny język Marszałka też nie byłby akceptowany w obecnej rzeczywistości. Np. z następującym cyt. "Polacy to naród wspaniały, tylko ludzie ...... ".  Biedaka by skazali.
Nie przypominam sobie podsumowania mało znanego redaktora, ale jest faktem ... było wesoło i uroczo się oglądało sympatyczne białe zwierzątka. 
Wesołego Alleluja .
O ..... zapomniałem uzupełnić płynu przywracającego jasność .....

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.