Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A ja Ci grzecznie odpowiadam żebyś nie pytał ludzi na forach aby przekonywali Cię dlaczego w to inwestować. Masz sprawozdania finansowe, wypowiedzi w gazetach, tv członków zarządu, masz też wykres spółki. Sam oceń czy warto ją kupić. Nie dyskutuj o tym na forach, bo tutaj zazwyczaj mało kto Ci doradzi coś sensownego.
Lepiej zakup jedną akcję i jedź na WZA. Będziesz miał info z pierwszej ręki. Poznasz plany firmy, członków zarządu itp.
I uwierz mi, że mimo tego, że spółka jest mało płynna to, z całym szacunkiem z kilkunastoma tysiącami i tak nic nie zrobisz w dłuższym terminie. Chodzi mi oczywiście o podciągnięcie kursu w górę.