~antygtc

Dnia 2015-03-30 o godz. 16:39 kamerdyner-profesora napisał(a):
> Ja wam mogę powiedzieć jedno. Zresztą już to zrobiłem, ale powtórzę.
> Nowa emisja akcji po cenie 4.20 jest już zaklepana i nie będzie z tym najmniejszych problemów.
> Wszyscy co mieli w tej sprawie coś do powiedzenia są już po słowie.
> Mnie niestety nie pytali.
> Jest kilka możliwości a mianowicie.
> 1. sprzedać w wezwaniu
> 2. dokupić akcje serii K po 4.20
> 3. Nabyć prawo poboru i sprzedać na giełdzie.
>
> Mnie się wydaje, że opcja 2 jest najrosądniejsza.
>
> A teraz do ciebie anty gtc. Przykładałeś wagę do zadłużena tej spółki, chyba 65%
> A oni mają to gdzieś, chcą wziąć z rynku co się da, bo te wczesniejsze odpisy, były jedynie stratami wyłącznie papierowymi.
> Sam widzisz, że kierowanie się wszelkiej maści analizami fundamentalnymi lub pseudo fundamentalnymi takich czy owakich analityków bankowych ma się tu jak bat do konia.
>

GTC gra znaczonymi kartami , nie idzie z nimi wygrać , zawsze wszystkich wystawia do wiatru
a wskaźnik ogólnego zadłużenia wynosi już 72% ,

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.